OMG! What have i done UPDATE!

mrt 26

OMG! What have i done part 2

Vorige week ben ik een actie gestart om bedrijven te vragen nog bruikbare laptops te doneren zodat ik deze op kan knappen. Zodat ik de laptops kan weggeven aan kinderen in kansarme gezinnen. De reacties hierop waren overweldigend. Het bedrijf http://www.gfk.com doneerde maar liefst 23 prima laptops die ik inmiddels allemaal nagekeken en geïnstalleerd heb en al bij kinderen gebracht die er nu mee kunnen werken. GFK hartstikke bedankt ook namens de kinderen. Ook heeft http://www.rps.nl 15 laptops gedoneerd. Heel veel dank daarvoor.

Ook zijn er vele particulieren die oude laptops aanbieden. Sommige zijn helaas te oud om nog iets mee te kunnen doen maar een groot deel is prima bruikbaar voor het project. Deze mensen ben ik zeer dankbaar. Ook de mensen die inmiddels voor ons rijden en laptops in orde maken en met name https://www.ffwd-it.nl/ voor hun inzet samen met Vincent Breukers. Jullie zijn stuk voor stuk toppers! En ook https://windowslicenties.nl/ ben ik dankbaar voor het leveren van activatiecodes. Samen moeten we er iets van maken. Na de nodige media aandacht stroomt mijn mailbox letter over met aanvragen. Zoveel zelfs dat ik bang ben dat ik niet aan alle aanvragen kan voldoen. Ik zal er echter alles aan doen zoveel mogelijk kinderen van een laptop te voorzien.

U kunt mij daarbij helpen. Ik heb bruikbare laptops nodig. Ze moeten 64 bit aan kunnen en nog even meekunnen. Het liefst niet ouder dan 6 jaar. Bent u een bedrijf of handelaar en u heeft nog bruikbare laptops over die u gunt aan de kinderen die het juist nu zo hard nodig hebben. Zou u dan het aanbod formulier willen invullen? https://dehelpdeskert.nl/aanbod-formulier/ en mijn lieve partner of ik zullen dan zsm contact met u opnemen.

LETOP BELANGRIJK!

Heb je een laptop die je wilt doneren dan is het belangrijk dat wij weten of de processor die in de laptop zit sterk genoeg is. Het liefst i3 of hoger. De laptop moet niet kapot zijn en alles moet aanwezig zijn (oplader/accu). Omdat we zoveel aanvragen en aanmeldingen krijgen is het bijna niet te doen om alles op te halen. Het zou ons heel erg helpen als de laptop gebracht of opgestuurd kan worden. Wij wonen in Herwijnen. Het adres krijg je via de mail als je wilt brengen of opsturen. Kan dat niet dan graag ook in de mail je adres en tel nummer zodat we kunnen kijken wie de laptop bij je op kan komen halen. Ook hier kan het wat dagen duren want er moet veel geregeld worden.

Voor het aanbieden van een laptop vul aub dit formulier in: https://dehelpdeskert.nl/aanbod-formulier/

Voor de mensen die een laptop aanvragen is het belangrijk om adres en tel nummer in de mail te zetten. Naast een laptop hebben we ook verschillende desktops gekregen. Als je het ook prima vindt om een desktop te krijgen zet dat dan aub ook in je mail. Wij proberen zoveel mogelijk mensen te helpen die een aanvraag doen maar de vraag is nu vele malen groter dan wat we aangeboden krijgen. We doen ons best want we weten hoe belangrijk een laptop/computer voor jouw gezin is en helemaal in deze tijd

Voor het aanvragen van een laptop vul aub dit formulier in: TIJDELIJKE STOP OP AANVRAGEN

Groeten,

Richard en Wilma

Leave a Reply